Агенциите за коли под наем във Варна – защо да ги изберем

Има много причини да потърсим кола под наем във Варна. Rent a car фирмите не са една и две и основния поток клиенти, които осигуряват тяхното съществуване е през лятото, когато населението Виж още ››

За първи път пикап с пет звезди

Euro NCAP, сподели голямата новина в която се съобщава, че Ford Ranger стана първият пикап в историята, получил рейтинг 5 звезди по безопасност със забележителни резултати във всички категории. Това е истински Виж още ››

Новата S-Class – натъпкан до тавана с технологии Mercedes

Пет нови модификации на тема S-Class от немският производител Mercedes се очакват: седан с 4 врати, купе с къса база, две удължени модификации и за сефте – кабриолет с мек покрив. Стандартната Виж още ››

Факт: От Ловеч излезе първият български автомобил

Млади автомобилни инженери от “Литекс Моторс” АД направиха първия автомобил на китайската марка Great Wall. Моделът е Voleex C10. “Литекс Моторс” АД съобщиха, че разработката ѝ е начало на така нареченото пробно Виж още ››

Новата серия на BMW 3

Безспорно това е най-продаваният модел “Премиум” в света. Премиерата му се състоя в BMW Welt Новият спортед седан на германският производител показва по изключително нов начин вече познаия ни дизайн на модела. Виж още ››

Nissan GT-R ще вози американската полиция

Американската полиция ще бъде оборудвана със специално направени Nissan GT-R автомобили. Битката на ченгетата по пътя с наглите мародери поема в съвсем нова посока с мощния GT-R на Nissan. Виж още ››

Bentley EXP 9 F – SUV от британците

Потвърждението на новината идва от CEO-то на автомобилната компания – Волфганг Дюрхаймер, който казва че SUV модела на Bentley е вече в процес на разработване и се архитектурно се базира на следващото Виж още ››

 

Category Archives: Полезно

Пътна помощ – спокойствие и сигурност

Тръгвайки на път със стара кола, винаги трябва да имате предвид, че може да се случи авария, която да затрудни максимално вашето пътешествие. Това се отнася до голяма степен и за новите автомобили, защото никога и в нищо не можете да бъдете сигурни. Единственият вариант за повече спокойствие, е да притежавате телефонен номер на фирма за пътна помощ.

Има моменти, в които само и единствено пътна помощ, може да ви помогне да продължите пътя си или да бъдете превозени до най-близкия сервиз, където возилото ви ще бъде подложено на необходимите ремонтни дейности. В много ситуации не може да разчитате на дърпане с въже, бутане и преместване на превозното средство, така че бъде подготвени.

Как пътната помощ ще ви помогне в беда?

 

Колите на пътна помощ са оборудвани със специални платформи и колани, с чиято помощ вашия лек автомобил, товарна кола или мотор, ще бъдат репатрирани до посочен от вас адрес. Ако имате нужда от ремонт, то фирмата за съдействие на пътя, може да ви предостави опции за транспортиране до близък сервиз, който да се намеси решително, и да ви бъде полезен.

В същото време професионалната Пътна помощ Биг гр.София, може да предложи и допълнителни услуги, от сорта на смяна или напомпване на гуми, подаване на токове към двигателя и зареждане с гориво. Това са една малка част от опциите, до които потребителите имат достъп, а цената за всичко това, е наистина достъпна, както ще се уверите и сами.

Само човек, който не се е възползвал от компетентна помощ на пътя, не знае как действат опитните компании в патовите ситуации. Ето защо, решихме да ви запознаем по-подробно с този вид гъвкави предложения, с чиято помощ ще бъдат далеч по-спокойни и сигурни.

Няколко думи в обобщение

 

Още сега имате възможност да запишете мобилен телефон и сайт на пътна помощ, за да бъдете подготвени за аварии и пътнотранспортни произшествия. За вас ще работят екипи, които са достойни за уважение, понеже са до вас във всеки един момент. Истинските компании реагират на вашите сигнали буквално за минути, тъй че не бива да храните притеснения. Има кой да ви помогне на пътя, а това е факт от първостепенна важност.

Но нека не изпадаме в повече детайли, а да ви оставим сами да изберете пътната помощ, която ще ви осигури безпрепятствено пътуване до всяка една точка на България. Пожелаваме ви приятно и безпроблемно пътуване, което да остави у вас само положителни спомени.

Пътна помощ – верен партньор на пътя

Водачите в България трябва да запомнят едно нещо, и то е, че не са сами на пътя. Те винаги могат да потърсят съдействие в лицето на фирма за пътна помощ, която да ги избави от патови ситуации, сред които авария в превозното средство, пътнотранспортни произшествия, липсва на гориво и други подобни. Ето защо, е нужно да имате телефон на пътна помощ под ръка.

Разбира се, когато пишем за пътна помощ, е желателно да добавим различните начини, чрез които тя помага на шофьорите по света и у нас. В следващите редове ще ви запознаем с пълната гама услуги, с чиято помощ ще се движите по-спокойно по пътищата в страната. Няма да пропуснем да ви предложим и добър оператор, който да използвате ако се наложи.

Пътна помощ в София – коя да избера?

 

В София има десетки фирми предлагащи съдействие на пътя. Една от тях обаче прави специално впечатление, а тя е Пътна помощ 24, която ви препоръчваме. Това е много добре сплотен екип, който е готов да се отзове на вашите повиквания за броени минути. Фирмата предлага пътна помощ за леки автомобили, товарни коли, мотори, мотопеди и скутери.

Това, което е важно за добрата пътна помощ, е да предложи пълна гама от услуги. Горе споменатият оператор ви предоставя възможности за репатриране на автомобили до КАТ София, превоз на транспортното средство до най-близкия сервиз, превоз до бензиностанция и много други. Всички тези услуги, са от водещо значение за всеки един водач по пътищата.

Желателно е, когато работите с пътна помощ, да не сменяте постоянно операторите. Ако сте намерили добра компания, то използвайте нея, защото в бъдеще време може да се възползвате от специални отстъпки, намаления и допълнителни екстри. Пишем всичко това от опит, тъй като сме минали през по този път и искаме да ви дадем най-точните напътствия.

Скъпа ли е помощта на пътя в България?

 

Всеки сам определя какво значи скъпо и евтино. За някои 40 лева, не е непосилна цена, и ще се раздели с тях, ако има проблем на пътя. Други не биха дали такава сума, защото я смятат за завишена. Едно обаче е сигурно, и то е, че инвестицията в пътна помощ е най-добрия начин да се приберете вкъщи, и да забравите за поредната авария във вашето возило. Това и една от причините, да не мислим за това колко скъпи са тези услуги, а да ги използваме най-рационално. Надяваме се, че тази публикация, ще ви помогне да направите вашите изводи.

Кога да си наемете автомобил с шофьор

Кога да си наемете автомобил с шофьор

Услугата рент а кар е често срещана и използвана, но кога е нужен и шофьор

Когато организирате пътуване в друга страна или град, вие не винаги разполагате с личен автомобил, затова може да станете клиенти на рент а кар. Мнозина вече са се възползвали от тази изключително удобна услуга и определено биха повторили, защото предимствата са незаменими.

Луксозни коли под наем –комфорт и безопасност

Фирмите, предлагащи услугата луксозни коли под наем, могат да ви предоставят голямо разнообразие от модели автомобили представителен клас.

Пазарът на транспортните фирми, предлагащи услуги за превоз на пътници, е наситен с богато разнообразие и широк спектър предлагани услуги. Под наем може да бъде нает автомобил, автобус или друго транспортно средство, както с водач, така и без.

Кола под наем София

Наемане на коли под наем по време на баловете

Според последни данни, събрани от допитване сред аудиторията от млади хора, става ясно, че коли под наем се наемат предимно от жителите на големите градове. В столицата абитуриентите са хората, които масово се възползват от услугата. Освен София, в списъка се включват някой и от другите големи градове, намиращи се на територията на страната, като: Варна, Пловдив, Бургас и други.

Здравето на колата

Здравето на колата минава през нашата съвест

Здравето на колата

Здравето на колата

Важно е да използваме колите в днешно време, защото светът се глобализира, бизнеса също. Когато искаме да идем на почивка, на работа или просто да се разходим със своя автомобил, то ние не бихме желали да изпадаме в ситуация на повреда на двигател например и то по средата на пътя. Това усложнява всичките ни планове, а и ни принуждава да намерим най-близкия магазин за авточасти или да започнем трескаво да ровим в телефона или таблета за издирване на сайтове за авточасти онлайн, като например Autopro.bg . Като цяло резервни части и части за коли ще са ни нужни. Нелепо е да смятаме, че можем да си купим кола и тя да не се развали докато и изтече срока на годност. Това не е бяла техника. Ще е нужно да се положат някакви ремонтни дейности по колата ни, била тя стара или нова. Avto chasti за нея ще трябват, като това се обуславя и от факта, че пътищата у нас не са на високо ниво, а климатичните условия също си казват думата.

Какво е важно да направим? Здравето на колата, на семейството ни и на нас самите минава през нашата съвест и отговорност. Важно е, като активни шофьори да се грижим за колата си, защото повредите по нея могат да се окажат крайно сериозни. Добре е обаче да не чакаме в последния момент да се случи нещо неприятно с колата и чак тогава да потърсим части за коли, респективно и сайтове за авточасти рено online например. Това което съветват специалистите е да се поинтересуваме предварително къде се намират най-качествените фирми, които предлагат авто части и при първи симптоми за повреда по колата ни да се свържем с тях.

Важно е също така да снабдим колата си не просто с авточасти с недоказан произход, а с авточасти с цени, които може и да са малко по-високи, но за сметка на това произходът им е доказан и са маркови. Това ще ви спести безброй грижи за в бъдеще, а и ще ви спаси живота в даден момент.