Posted on: September 17, 2018 Posted by: Teodor Zahariev Comments: 0

Водачите в България трябва да запомнят едно нещо, и то е, че не са сами на пътя. Те винаги могат да потърсят съдействие в лицето на фирма за пътна помощ, която да ги избави от патови ситуации, сред които авария в превозното средство, пътнотранспортни произшествия, липсва на гориво и други подобни. Ето защо, е нужно да имате телефон на пътна помощ под ръка.

Разбира се, когато пишем за пътна помощ, е желателно да добавим различните начини, чрез които тя помага на шофьорите по света и у нас. В следващите редове ще ви запознаем с пълната гама услуги, с чиято помощ ще се движите по-спокойно по пътищата в страната. Няма да пропуснем да ви предложим и добър оператор, който да използвате ако се наложи.

Пътна помощ в София – коя да избера?

 

В София има десетки фирми предлагащи съдействие на пътя. Една от тях обаче прави специално впечатление, а тя е Пътна помощ 24, която ви препоръчваме. Това е много добре сплотен екип, който е готов да се отзове на вашите повиквания за броени минути. Фирмата предлага пътна помощ за леки автомобили, товарни коли, мотори, мотопеди и скутери.

Това, което е важно за добрата пътна помощ, е да предложи пълна гама от услуги. Горе споменатият оператор ви предоставя възможности за репатриране на автомобили до КАТ София, превоз на транспортното средство до най-близкия сервиз, превоз до бензиностанция и много други. Всички тези услуги, са от водещо значение за всеки един водач по пътищата.

Желателно е, когато работите с пътна помощ, да не сменяте постоянно операторите. Ако сте намерили добра компания, то използвайте нея, защото в бъдеще време може да се възползвате от специални отстъпки, намаления и допълнителни екстри. Пишем всичко това от опит, тъй като сме минали през по този път и искаме да ви дадем най-точните напътствия.

Скъпа ли е помощта на пътя в България?

 

Всеки сам определя какво значи скъпо и евтино. За някои 40 лева, не е непосилна цена, и ще се раздели с тях, ако има проблем на пътя. Други не биха дали такава сума, защото я смятат за завишена. Едно обаче е сигурно, и то е, че инвестицията в пътна помощ е най-добрия начин да се приберете вкъщи, и да забравите за поредната авария във вашето возило. Това и една от причините, да не мислим за това колко скъпи са тези услуги, а да ги използваме най-рационално. Надяваме се, че тази публикация, ще ви помогне да направите вашите изводи.

Leave a Comment