Posted on: February 16, 2020 Posted by: Добромир Панов Comments: 0
Застраховка каско

Сигурни сме, че всеки един от вас е наясно с това какво представлява застраховката Автокаско. Почти всеки 3 – ти гражданин днес, който е собственик на превозно средство, се възползва от този вид услуга, поради простата причина, че по този начин си осигурява спокойствие, което е наистина ценно в наши дни.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за това защо хората залагат на този вид застраховка и какви са основните предимства от нея. Надяваме се да ви бъдем полезни и заедно да успеем да стигнем до отговорите на въпросите, които от дълго време насам сте си задавали.

Преди да продължим напред, ще отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че всеки един от вас има възможността да посети брокера SmartIns.bg, където ще попадне на редица компании, утвърдили се през годините. Имате реалната привилегия не просто да се възползвате от техните услуги, но също така да получите консултация от едни от най-добрите професионалисти и казусът, който съществува днес, да се изпари за нула време.

Какво трябва да знаем за застраховка Автокаско

Преди да сключите подобен вид договор и да платите сумата, която се изисква от вас, то от ключова необходимост е да бъдете запознати с няколко основни неща, като това да прочетете внимателно всички условия в договора, така че да знаете как да процедирате в бъдеще.

В случай, че сте решили да се доверите на първата, срещната от вас компания, без предварително да сте извършили проучване, то важно е да имате предвид, че всяко превозно средство е задължително да е преминало предварителен оглед. В противен случай вашата застраховка не е валидна и ще се окаже, че парите, които сте инвестирали, са били хвърлени на вятъра.

Това са наистина съществено важни неща, които задължително следва да проучите из основи, така че да не се окаже един ден, че вашата застраховка не е валидна и вие сами следва да заплатите за щетите, за които не носите никаква вина.

Хората, които имат застраховка Гражданска Отговорност, например, знаят, че щетите им следва да бъдат изплатени, ако те са невинни в даден инцидент, както и ако извършителят бъде известен. В противен случай сами трябва да платят за възстановяването на своя автомобил.

При застраховка Автокаско обаче нещата изглеждат по един коренно различен начин. Няма никакво значение дали вие сте виновната страна или отсрещният човек, то щетите мигновено ще бъдат заплатени, от страна на фирмата, с която сте сключили договор.

В случай, че попаднете в графата на хора, пострадали от кражба на МПС, което се случва ежедневно в страната ни, то няма за какво да се тревожите. Нали сте помислили навреме и сте се подсигурили за това. Истината е, че едва 10% от кражбите в страната ни биват разкрити. Останалите 90 % остават неразкрити. Застраховката Автокаско обаче ще ви помогне за това да не претърпите кой знае колко сериозни финансови загуби.

Осигурявате си спокойствие, което е наистина важно и всеки човек ежедневно се бори за това.

Надяваме се наистина да сме успели да отговорим на една не малка част от въпросите ви, свързани със застраховка Автокаско!

Leave a Comment